image_pdfimage_print

Електронски медиуми

ПРАВИЛНИЦИ И ДР. ПОДЗАКОНСКИ АКТИ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ МЕДИУМИ ПРАВИЛНИЦИ: 29.07.2021г. – Правилник за обврските за емитување изворно создадена програма, музика, документарна и играна програма (преземи … […]

Останато

  ПРИРАЧНИЦИ Прирачник за создавање пазарни услови за одржлив економски раст на медиумската индустрија и фер конкуренција Прирачник за оценување на медиумскиот плурализам (внатрешен плурализам)Accessibility

Accessibility