image_pdfimage_print

Регистар на АВМУ по барање

Насоки за идентификација на давателите на аудиовизуелни медиумски услуги по барање за 2017 година   Преземи регистар на даватели на АВМУ по барање (ажурирано на … […]

Даватели на АВМУ по барање

Видео по барање (или согласно законот, аудиовизуелна медиумска услуга по барање) е услуга со која му се овозможува на корисникот тој самиот да избере кои … […]Accessibility

Accessibility