НЕОТЕЛ

збирен пакет – (ажурирано на 30.04.2024)

ТОТАЛ ТВ

збирен пакет – (ажурирано на 04.03.2024)

МТЕЛ

збирен пакет – (ажурирано на 02.04.2024)

DVB-S

Листа на регистрирани програмски пакети на DVB-S оператори   DVB-S  ОПЕРАТОРИ   1. ТРД МДТХ ДОО Скопје (ТОTAL TV) – Преземи пакет тука (ажурирано на … […]

DVB-T

Листа на регистрирани програмски пакети на DVB-T оператори DVB-T  ОПЕРАТОР

   

ТЕЛЕКАБЕЛ

– збирен пакет (ажурирано на 13.05.2024)  

Тетово

1. ТЕЛЕНЕТ КОМ ДОО – збирен пакет – (ажурирано на 14.03.2024)  2. МУЛТИМЕДИЈА – НЕТ, подружница Брвеница – збирен пакет – Куманово збирен пакет за Куманово, … […]Accessibility

Accessibility