image_pdfimage_print

DVB-S

Lista e paketave programore të regjistruara e operatorëve DVB-S   DVB-S  OPERATORI      1. TOTAL TV Shkup     – Shkarko pakon këtu (përditësuar më 24.03.2021)

DVB-T

Lista e paketave programore të regjistruara e operatorëve DVB-T DVB-T OPERATORI DIGJI PLUS MULTIMEDIA Shkup (BOOM TV) – Shkarko pakon këtu (përditësuar më 03.04.2018)

IPTV

Lista e paketave programore të regjistruara e operatorëve IPTV IPTV OPERATORI    Telekom Maqedoni, AD për komunikime elektronike Shkup  – Shkarko pakon këtu (përditësuar më 31.03.2021) NEOTEL … […]

SHTR ROBI SHTIP (Telekabell)

– pako përmbledhëse për të gjithë filialet (Shkup, Manastir, Shën Nikole, Shtip, Strumicë, Veles, Koçani, Kavadarci, Radovish, Negotinë dhe Prilep) – (përditësuar më 04.07.2022)

Tetovë

1. TELENET KOM – pako përmbledhëse – (përditësuar më 05.07.2022)    

Strumicë

1.  Skrembel – fsh. Novo Sellë – pako përmbledhëse (përditësuar më 04.07.2022) 2. KABEL NET DOO – pako përmbledhëse (përditësuar më 04.07.2022)

Strugë

1. KABBEL-L – NET  – fsh.Labunishtë – pako përmbledhëse  (përditësuar më 04.07.2022)

Shkup

1. GLOBALSAT fsh. Stajkovci – pako përmbledhëse – (përditësuar më 01.07.2022) 2. SKUPI KABLE – pako përmbledhëse – (përditësuar më 04.07.2022) 3. MULTIMEDIA-NET – pako përmbledhëse – … […]

Resen

1. Kanal 16 – pako përmbledhëse  (përditësuar më 30.06.2022)Accessibility

Accessibility