Седница бр. 6 од 07.04.2010

6та седница на СРД се одржа на 7 април 2010 со почеток во 10 часот со дневен ред и записник.

Јавна 5та седница од 26.03.2010

5та седница на СРД се одржа како јавна седница на 26.03.2010 со почеток во 10 часот со следниот дневен ред. За оваа седница е усвоен следниот записник.

Седница бр. 4 од 12.03.10

4та седница на СРД се одржа на 12 март 2010 со почеток во 10 часот со следниот дневен ред. За оваа седница усвоен е следниот … […]

Седница бр. 3 од 12.02.2010

3та седница на СРД се одржa на 12.02.2010, во 10:00ч. во просториите на СРД, бул. Маркс и Енгелс бр. 3, 1000 Скопје (деловен простор на … […]

Седница бр. 2 od 2010

Седница во најава: 2та седница на СРД се одржa на 05.02.2010, во 10:00ч. во просториите на СРД, бул. Маркс и Енгелс бр. 3, 1000 Скопје … […]

Седница бр. 1 од 2010 г.

Одржана седница: 1 седница, одржана на 25.01.2010 во 11ч. со следниот дневен ред дневен ред и усвоен записник.Accessibility

Accessibility