Јавна седница бр. 27 од 30.12.2010

27та јавна седница на СРД се одржа на 30 декември 2010 година со почеток во 09:00 часот со следниот дневен ред и записник.

Седница бр.26 од 24.12.2010

26-та седница на СРД се одржa на 24.12.2010 (петок), со почеток во 10:00 часот со следниот дневен ред и записник.

Седница бр.25 од 15.12.2010

25-та седница на СРД се одржа на 15.12.2010 (среда), со почеток во 11:00 часот со следниот дневен ред и записник.

Седница бр.24 од 03.12.2010

24та седница на СРД се одржа на 3 декември, 2010 година (петок), во 11:00 часот со следниот дневен ред и записник.

Седница бр. 23 од 26.11.2010

23та седница на СРД се одржа на 26 Ноември, 2010 година (петок), во 10:00 часот со следниот дневен ред и записник.

Седница бр. 22 од 12.11.2010

22та седница на СРД се одржа на 12 Ноември, 2010 година (петок), во 13:00 часот со следниот дневен ред и записник.

Седница бр.21 од 04.11.2010

21-та седница на СРД се одржа на 04 ноември 2010, 13:00 часот со следниот дневен ред и записник.

Седница бр. 20 од 18.10.2010

Седницата бр. 20 се одржа на 18.10.2010 година (понеделник) со почеток во 10 часот со следниот дневен ред и записник.

Седница бр. 19 од 06.10.2010

19та седница на СРД се одржа на  6 октомври, 2010 година (среда), со почеток во 10:00 часот со следниот дневен ред и записник.

Јавна седница бр. 18 од 27.09.2010

18та јавна седница на СРД се одржа на 27 септември 2010 година со почеток во 11:00 часот со следниот дневен ред и записник.Accessibility

Accessibility