image_pdfimage_print

Седница бр.3 – 25.01.2017

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, 3-та седница ја закажува за 25.01.2017 година (среда), со почеток во 10:30 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.2 – 17.01.2017

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, 2-та седница ја закажува за 17.01.2017 година (вторник), со почеток во 14:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.1 – 05.01.2017

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, 1-та седница ја закажува за 05.01.2017 година (четврток), со почеток во 12:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Accessibility