Mbledhja nr.34 – 05.10.2017

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e 34-të për më datë 05.10.2017 (e enjte), me fillim në ora 12:30. RENDI I … […]Accessibility

Accessibility