Локални избори 2013г.

image_pdfimage_print

 

Правилници за избори

Правилник за однесувањето на радиодифузерите во периодот пред започнување на изборната кампања (преземи во .pdf)

Правилник за рамноправен пристап во медиумското претставување за време на изборна кампања (преземи во .pdf)Accessibility

Accessibility