M Магазин – издавач АТВ Медиа Компани Скопје

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од извршени надзори

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор  М Магазин – (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020

Импресум

Редовен административен надзор М Магазин – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.02.2020


2019 година

2018 година

 Accessibility

Accessibility