НАСТАНИ

Одржан четвртиот јавен состанок на Агенцијата за 2022

Скопје,  21 декември 2022 година – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денеска одржа јавен состанок, на кој директорот на Агенцијата д-р Зоран Трајчевски, направи пресек ...

Одржан третиот јавниот состанок на АВМУ за 2022 година

Скопје, 30 септември 2022 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги вчера одржа јавен состанок, на кој директорот на Агенцијата д-р Зоран Трајчевски, направи пресек ...

Одржана работилница за Родово заснованото насилство и професионалните стандарди за новинарско известување

Скопје, 09.06.2022г. – Во организација на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, а во соработка со Коалицијата Маргини и Националната мрежа против насилство врз жените и ...

Одржана Конференција „Интегритет на изборите во новото информациско опкружување“

    Скопје, 7 април 2022 – Во организација на Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС), Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги и УСАИД, на ...

Родот во спортската ТВ програма во фокусот на првиот јавен состанок на АВМУ

Скопје 28 Март 2022. Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги на 28 март го одржа првиот јавен состанок за 2022 година на кој беа ...


Accessibility

Accessibility