NGJARJE

image_pdfimage_print

U mbajtë konferenca „Integriteti i zgjedhjeve në mjedisin e ri informativ që na rrethon“

Shkup, 7 prill 2022 – Në organizimin e Fondacionit ndërkombëtar për sistemin zgjedhor (IFES), Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dhe USAID, më 5 ...
Më shumë...

U MBAJT TAKIMI I FUNDIT PUBLIK I ASHMA PËR VITIN 2021

Shkup, 24 dhjetor 2021 – Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele ka mbajtur sot takimin e fundit publik për këtë vit, i cili për shkak ...
Më shumë...

Ambasadori francez Kiril Bomgartner në një vizitë pune në ASHMA

Shkup, 7 maj 2021 - Drejtori i Agjencisë për Shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, Dr. Zoran Trajçevski, sot pati një takim pune me një delegacion ...
Më shumë...

U NËNSHKRUA MEMORANDUM BASHKËPUNIMI NDRMJET ASHMA-së DHE AGJENCISË SË USHQIMIT DHE VETERINARISË

Shkup, 14 prill 2021 - Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele dhe Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë sot nënshkruan një Memorandum Bashkëpunimi në lidhje ...
Më shumë...

Gjinia në fushatën zgjedhore 2020, në fokus të takimit të parë publik të ASHMA-së

Shkup, 25 mars 2021 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot e mbajti takimin e parë publik, i cili përshkak të gjendjes me ...
Më shumë...


Accessibility

Accessibility