НАСТАНИ

image_pdfimage_print

Францускиот амбасадор Сирил Бомгартнер во работна посета на АВМУ

Скопје, 7 мај 2021 – Директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги д-р Зоран Трајчевски денеска оствари работна средба со делегација на амбасадата ...
Повеќе...

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА МЕЃУ АВМУ И АГЕНЦИЈАТА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО

 Скопје, 14 април 2021г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги и Агенцијата за храна и ветеринарство денеска потпишаа Меморандум за соработка, во врска ...
Повеќе...

Родот во изборната кампања 2020, во фокусот на првиот јавен состанок на АВМУ

Скопје, 25 март 2021 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денеска одржа јавен состанок, кој поради состојбата со корона вирусот, се реализираше преку ...
Повеќе...

Евроамбасадорот Дејвид Гир во работна посета на АВМУ

 Скопје, 17 февруари 2021 – Директорот на Агенцијата д-р Зоран Трајчевски денеска оствари работна средба со амбасадорот на Европската Унија во земјава Дејвид Гир, на ...
Повеќе...

ОДРЖАН ПОСЛЕДЕН ЈАВЕН СОСТАНОК НА АВМУ ЗА 2020 ГОДИНА

 Скопје, 25 декември 2020 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес го одржа последниот јавен состанок, кој поради актуелната состојба со корона вирусот, се ...
Повеќе...


Accessibility

Accessibility