НАСТАНИ

Агенцијата и Универзитетот за информатички науки и технологии “Свети Апостол Павле” Охрид потпишаa меморандум за соработка

СКОПЈЕ, 17.03.2014г. Претседателот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, д-р Зоран Трајчевски и ректорот на Универзитетот за информатички науки ...

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го честита Светскиот ден на радиото

СКОПЈЕ, 13.02.2014г- 13 февруари е Светскиот ден на радиото, ден кога радиото се слави како медиум кој ги едуцира луѓето, обезбедува информации и ја промовира ...

18.06.2013г. Франк Ла Ру, специјален известувач на ОН, во посета на Советот за радиодифузија

Скопје,18.06.2013г. Специјалниот известувач на ОН за унапредување и заштита на правото на слобода на мислење и изразување, г-динот Франк Ла Ру, денеска беше во работна посета ...

15.05.2013г. Лори Вокер, претставник од НАТО во посета на Советот за радиодифузија

Скопје,15.05.2013г.  Надлежниот претставник од службите на НАТО за досието на Република Македонија, г-динот Лори Вокер, денеска беше во работна посета на Советот за радиодифузија ...


Accessibility

Accessibility