Kronikë nga seanca 46-të

image_pdfimage_print

Shkup, 23.12.2019. – Në seancën e 46-të të Këshillit të Agjencisë miratoi Vendim që konkursi për dhënien e licencës për radio  në nivel lokal në rajonin e komunës Dibër nuk është i suksesshëm dhe konkludoi të përsëritet konkursi.

Këshilli dha miratim për drejtorin e Agjencisë të sjellë vendim për furnizimin me kartolina urimi.

Informacion mbi përmbushjen e kontratës për prokurimin e shërbimeve juridike me firmat ligjore u tërhoq nga Propozim-rend dite nga vetë propozuesi.Accessibility

Accessibility