ЗАКОНСКИТЕ ИЗМЕНИ НЕ ЈА УНАПРЕДУВААТ РЕГУЛАЦИЈАТА НА МЕДИУМИТЕ И НИВНАТА СЛОБОДА

Скопје, 06.02.2019 – Собранието на Република Македонија повторно, и тоа по скратена постапка, направи измени на закони кои се однесуваат на медиумите, без притоа да бидат земени предвид препораките и забелешките на стручната јавност и на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.[…]Accessibility

Accessibility