КЗД одлучи да не поведува постапка против ТВ Алфа поради дискриминација

Скопје, 13.07.2018г. – Комисијата за заштита од дискриминација (КЗД) одлучи да не покрене постапка против ТВ Алфа за дискриминација по етничка основа сторена во емисијата „Миленко Неделковски шоу“ емитувана на 27.01.2018 година.[…]Accessibility

Accessibility