Билатерална средба со Агенцијата за електронски медиуми на Република Хрватска

Скопје, 05.09.2018 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги и претставниците на Агенција за електронски медиуми на Република Хрватска денеска во Скопје договорија продлабочување на меѓусебната[…]Accessibility

Accessibility