Трошоци на директорот на Агенцијата за првата половина на 2018 година

Скопје 02.07.2018 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно заложбите за отворено и транспарентно работење и иницијативата на Владата на РМ за отчетност за трошоците на носителите на јавни функции […]Accessibility

Accessibility