Сити Телевизија (ТВ Амазон)

image_pdfimage_print

2022 година

Извештаи од спроведени надзори

Програма изворно создадена како македонски аудио или аудиовизуелни дела 

Вонреден програмски надзор ТВ Сити – (член 92 став 3 од ЗААВМУ) – 25.02.2022

Контролен програмски надзор ТВ Сити – (член 92 став 1 од ЗААВМУ) – 25.02.2022


2021 година

2020 година

2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility