ТВ КАНАЛ 21

image_pdfimage_print

2021 година

Извештај од спроведен надзор

Јавност во рабоатата на издавачите на медиуми

Редовен административен надзор ТВ Канал 21 – (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 24.11.2021


2019 година

2018 година

2017 година

 Accessibility

Accessibility