ТВ Кисс

image_pdfimage_print

2019 година

Извештај од извршен надзор:

Емитување програма на телевизија

– Вонреден административен надзор по службена должност ТВ Кисс – (член 82 став 1 алинеа 2 од ЗААВМУ) – 19.12.2019

 

2016 година

2015 година

2014 година

 Accessibility

Accessibility