ТВ МТМ

image_pdfimage_print

2021 година

Извештај од спроведен надзор

Јавност во рабоатата на издавачите на медиуми

Редовен административен надзор ТВ МТМ – (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 24.11.2021


2019 година

2016 година

2015 година

 

 Accessibility

Accessibility