ОДГОВОРИ НА ПРЕТСТАВКИ

1. Одговорот на претставката во врска со обезбедување рамноправен пристап во информативната програма на Јавниот радиодифузен сервис, согласно членот 76а од Изборниот закон може да го преземете тука.


1. Одговорот на претставка во врска со прилог емитуван на ТВ Канал 5 може да го преземете тука.

2. Одговорот на претставка во врска со прилог емитуван на ТВ Сител може да го преземете тука.

3. Одговорот на претставка во врска со прилог емитуван на ТВ Алфа може да го преземете тука.

4. Одговорот на претставки во врска со Изборното медиумско претставување на веб страни и портали може да го преземте тука.


1. Одговорот на претставка во врска со Изборното медиумско претставување на веб страни и портали може да го преземете тука.

2. Одговорот на претставка во врска со Изборното медиумско претставување на веб страни и портали може да го преземете тука.


1. Одговорот на претставката бр.03-89 можете да го преземете тука

2. Одговорот на претставката бр. 03-92 можете да го преземете тука

3. Одговорот на претставка бр. 03-94 можете да го преземете тука

4. Одговорот на претставка бр. 03-90 можете да го преземете тука

5. Одговорот на претставка бр.03-93 можете да го преземете тука


1. Одговорот на претставката до Социјалдемократски сојуз можете да го преземете тука.

2. Одговорот на претставката до Социјалдемократски сојуз можете да го преземете тука.

3. Одговорот на претставката до Социјалдемократски сојуз можете да го преземете тука.

4. Одговорот на претставката до Социјалдемократски сојуз можете да го преземете тука.


1. Одговорот на претставката – приговорот од овластениот подносител на листата за кандидатот за претседател на Република Македонија, Стево Пендаровски можете до преземете тука.Accessibility

Accessibility