Спот – Авантура низ медиумската писменост

Скопје, 21.05.2015 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ја обработи македонска верзија на анимираниот спот за авантурата на момчето Џек кое стана Јове. Спотот беше обработен од страна на вработени од Агенцијата како и од г-динот Зоран Петров од РА Антена 5 кој го позајми својот глас за ликот Јове. Спотот е насловен како „Авантура низ медиумската писменост“ и истиот можете да го преземете на следниот линк:

Спот – Авантура низ медиумската писменостAccessibility

Accessibility