Spoti – Aventura nëpër arsimimin mediatik

Shkup, 24.04.2015 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e përpunoi versionin në maqedonisht të spotit të animuar për aventurën e djalit Xhek që u bë Jove. Spoti u përpunua nga ana e të punësuarve të Agjencisë si dhe nga z.Zoran Petrov nga RA Antena 5 që e huazoi zërin e tij për personazhin Jove. Spoti është i titulluar si “Aventurë nëpër arsimimin mediatik” dhe i njëjti mund të merret në linkun e mëposhtëm:

Spoti – Aventura nëpër arsimimin mediatikAccessibility

Accessibility