Агенцијата изврши редовен програмски надзор врз пет радиодифузери

Скопје, 21.12.2016г.
Со редовниот програмски надзор врз горенаведените радиодифузери е констатирано дека истите постапиле по законските одредби.
Извештаите од спроведените надзори можете да ги преземете на следните линкови:
ТВ Телма ДООЕЛ Скопје
ТВ Канал 5 ДООЕЛ Скопје
ТВ Сител ДООЕЛ Скопје
ТВ Алфа ДООЕЛ Скопје
Алсат – М ДОО СкопјеAccessibility

Accessibility