Допис до Програмскиот совет на МРТ

image_pdfimage_print

Скопје, 03.05.2017г. – Агенцијата го повика Програмскиот совет на МРТ да го преразгледа известувањето на јавниот сервис, во врска со случувањата во Собранието на РМ од 27 април 2017 година.
Дописот кој Агенцијата го достави до Програмскиот совет на МРТ е достапен на следниот линк.Accessibility

Accessibility