Контролен надзор врз операторот Тотал ТВ

Скопје, 12.02.2018г. – Врз операторот на јавна електронска комуникациска мрежа Тотал ТВ од Скопје, Агенцијата изврши контролен програмски надзор за да утврди дали е постапено по претходно изречената мерка-опомена, за реемитување на програмски сервиси кои не регистрирани во Агенцијата.

Надзорот покажа дека операторот во целост постапил по претходно изречената мерка.

Извештајот од контролниот програмски надзор е достапен на следниот линкAccessibility

Accessibility