image_pdfimage_print

Обрасци и формулари за оператори

Пријавата за евидентирање во регистарот на оператори на јавни електронски комуникациски мрежи и регистрација на програмски сервиси можете да ја преземете тука.   ПРАВИЛНИЦИ: – … […]Accessibility

Accessibility