image_pdfimage_print

Електронски медиуми

ПРАВИЛНИЦИ И ДР. ПОДЗАКОНСКИ АКТИ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ МЕДИУМИ ПРАВИЛНИЦИ: 29.07.2021г. – Правилник за обврските за емитување изворно создадена програма, музика, документарна и играна програма (преземи … […]Accessibility

Accessibility