image_pdfimage_print

Дневен ред за 16-та седница од 02.04.2020

Агенцијата објавува дневен ред за 16-та седница на Советот, закажана за 02.04.2020 година, која ќе се одржи преку видео конференциска врска со почеток во 14:00 … […]

Агенцијата објавува Предлог-дневен ред за 16-та седница на Советот, закажана за 02.04.2020 година, која ќе се одржи преку видео конференциска врска со почеток во 14:00 … […]

Седница бр.14 – 12.03.2020 година

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 14-та седница ја закажува за 12.03.2020 година (четврток), со почеток во 15:00 часот.   Д Н Е В … […]

Јавна седница бр.5 – 12.03.2020 година

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 5-та Јавна седница ја закажува за 12.03.2020 година (четврток), со почеток во 14:50 часот. Д Н Е В … […]

Седница бр.13– 05.03.2020 година

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 13-та седница ја закажува за 05.03.2020 година (четврток), со почеток во 14:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Јавна седница бр.4 – 05.03.2020 година

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 4-та јавна седница ја закажува за 05.03.2020 година (четврток), со почеток во 13:50 часот. Д Н Е В … […]

Седница бр.12– 03.03.2020 година

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 12-та седница ја закажува за 03.03.2020 година (вторник), со почеток во 15:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.11– 28.02.2020 година

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 11-та седница ја закажува за 28.02.2020 година (петок), со почеток во 15:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Accessibility