Seanca nr.26 – 12.06.2024

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 26-të e mbajti me datë 12.06.2024, e cila do të mbahet me fillim në ora 14:05. … […]

Seanca publike nr.7 – 12.06.2024

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 7-të publike e mbajti me datë për me datë 12.06.2024, me fillim në ora 14:00. RENDI … […]

Seanca nr.25 – 31.05.2024

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën nr. 25 e mbajti me datë 31.5.2024 nëpërmjet lidhjes video-konferencë me fillim në ora 12:00. RENDI I … […]

Seanca nr. 23 – 30.5.2024

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën nr. 23- e mbajti me atë 30.05.2024 me fillim në ora 14:30 RENDI I DITËS Miratimi i … […]

Seanca nr.23 – 23.05.2024

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën nr.22  e mbajti me datë 23.5.2024  nëpërmjet lidhjes video-konferencë me fillim në ora 10:30. RENDI I DITËS … […]

Seanca nr. 22 – 20.5.2024

Agjencisa për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën nr. 22 e mbajti me datë 20.5.2024 nëpërmjet lidhjes video-konferencë me fillim në ora 14:00. RENDI I … […]

Seanca nr.21 – 10.05.2024

Agjencisa për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën nr. 21 – e mbajti me datë  10.5.2024  nëpërmjet lidhjes video-konferencë me fillim në ora 14:00. RENDI … […]

Seanca nr. 20 – 02.05.2024

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 20-të e mbajti me datë 2.5.2024 me fillim në ora 13:00. RENDI I DITËS Miratimi i … […]

Seanca nr.19 – 25.04.2024

Agjenciа për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 19-të e mbajti me datë 25.4.2024, nëpërmjet lidhjes video-konferencë me fillim në ora 20:00.   RENDI … […]

Seanca nr18-të – 23.04.2024

Agjencisa për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 18-të e mbajti me datë 23.4.2024, e cila u mbajtë  me fillim në ora 12:00. RENDI … […]Accessibility

Accessibility