Седница бр.26 – 12.06.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 26-та седница ја одржa на 12.06.2024 година (среда), со почеток во 14:05 часот, во просториите на Агенцијата. Д … […]

Јавна седница бр.7 – 12.06.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 7-та јавна седница ја одржa на 12.06.2024 година (среда) со почеток во 14:00 часот. Д Н Е В … […]

Седница бр.25 – 31.05.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 25-та седница ја одржа на 31.05.2024 година (петок) со почеток во 12:00 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Седница бр.24 – 30.05.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 24-та седница ја одржа на 30.05.2024 година (четврток), со почеток во 14:30 часот, во просториите на Агенцијата. Д … […]

Седница бр.23 – 23.05.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 23-та седница ја одржа на 23.05.2024 година (четврток) со почеток во 10:30 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Седница бр.22 – 20.05.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 22-та седница ја одржа на 20.05.2024 година (понеделник) со почеток во 14:00 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Седница бр.21 – 10.05.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 21-та седница ја одржа на 10.05.2024 година (петок) со почеток во 14:00 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Седница бр.20 – 02.05.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 20-та седница ја одржа на 02.05.2024 година (четврток), со почеток во 13:00 часот, во просториите на Агенцијата.   … […]

Седница бр.19 – 25.04.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 19-та седница ја одржа на 25.04.2024 година (четврток) со почеток во 20:00 часот, преку видео конференциска врска. Д … […]

Седница бр.18 – 23.04.2024

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 18-та седница ја одржа на 23.04.2024 година (вторник), со почеток во 12:00 часот во просториите на Агенцијата. Д … […]Accessibility

Accessibility