image_pdfimage_print

Трет јавен состанок

Анализата на пазарот на ТВ и радио индустријата во фокусот на јавниот состанок на АВМУ Скопје, 28 септември 2021 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски … […]

Четврти јавен состанок за 2019 година

Родовите прашања во медиумите во фокусот на четвртиот јавен состанок на АВМУ Скопје, 25 декември 2019 – Агенцијата денес го одржа последниот јавен состанок за 2019 … […]

Трет јавен состанок 2019 година

Одржан трет јавен состанок на Агенцијата за 2019 година Скопје, 24 септември 2019 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес го одржа третиот јавен … […]

Одржан третиот јавен состанок за 2017 година

Скопје, 28.09.2017г. – Вчера, Агенцијата го одржа третиот јавен состанок за 2017 година. За спроведените активности согласно Годишната програма за работа говореше д-р Зоран Трајчевски, директор на Агенцијата, […]

Втор Јавен Состанок за 2017 година

Новинарските стандарди во фокусот на вториот јавен состанок на Агенцијата за 2017 година   Скопје, 29.06.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес го … […]Accessibility

Accessibility