Newsletters – 2023

Newsletter për muajin janar 2023 – Nr. 1/2023 Newsletter për muajin shkurt 2023  – Nr. 2/2023 Newsletter për muajin mars 2023  – Nr. 3/2023 Newsletter … […]

Takimi i tretë publik për vitin

Shkup, 28.09.2017. – Mbrëmë, Agjencia realizoi takimin e tretë publik për vitin 2017 Lidhur me aktivitetet e r ealizuara në pajtim me Programin vjetor të … […]

Takimi i dytë publik për vitin 2017

Standardet e gazetarisë në fokus të takimit të dytë publik të Agjencisë për vitin 2017   Shkup, 29.06.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele … […]

Sektori për financa dhe logjistikë

Goran Radunoviq – Udhëheqës i sektoritРаководител на Сектор tel: 02/3103 433 g.radunovic@avmu.mk Vesna Simonovska – Ndihmës udhëheqëse e Sektorit tel: +389 2 3103 437 v.simonovska@avmu.mk … […]Accessibility

Accessibility