Home Style

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од извршени надзори

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Home Style (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020

Импресум

Редовен административен надзор Home Style – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.02.2020


2018 година

 Accessibility

Accessibility