Одржана прес конференција на СРД за резултатите од медиумското покривање на изборите од страна на медиумите на национално ниво за Предвремените парламентарни избори 2011

СКОПЈЕ, 09 јуни 2011 – Денеска Советот за радиодифузија организираше прес конференција на која ги презентираше резултатите од медиумското покривање на изборите од страна на медиумите на национално ниво за Предвремените парламентарни избори 2011.

Резултати од медиумското покривање на ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2011 (16 мај – 3 јуни 2011) (.doc формат)

Презентација за резултатите од ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2011 (.ppt формат)Accessibility

Accessibility