Прес конференција на СРД за резултатите од медиумското покривање на изборите од страна на медиумите на национално ниво за Предвремените парламентарни избори 2011

СКОПЈЕ, 08 јуни 2011 – Советот за радиодифузија ќе организира прес конференција на која ќе ги презентира резултатите од медиумското покривање на изборите од страна на медиумите на национално ниво за Предвремените парламентарни избори 2011.

Сите медиуми се поканети на прес конференцијата, што ќе се одржи во просториите на СРД, утре, 09 јуни 2011 година со почеток во 12:00 часот.Accessibility

Accessibility