Прес конференција на СРД за резултатите од мониторингот на медиумското покривање за првите десет дена од кампањата за Предвремените парламентарни избори 2011

СКОПЈЕ, 30 мај 2011 – Советот за радиодифузија ќе организира прес конференција на која ќе ги презентира резултатите од мониторингот на медиумското покривање за првите десет дена од кампањата за Предвремените парламентарни избори 2011.

Сите медиуми се поканети на прес конференцијата, што ќе се одржи во просториите на СРД, утре, 31 мај 2011 година со почеток во 11:00 часот.Accessibility

Accessibility