Прес конференција на СРД за резултатите од мониторингот на медиумското покривање на предизборните активности

СКОПЈЕ, 19 мај 2011 – Советот за радиодифузија ќе организира прес конференција за резултатите од тековниот мониторинг на радиодифузерите во однос на почитувањето на законската рамка во покривањето на предизборните активности.

Сите медиуми се поканети на прес конференцијата, што ќе се одржи во просториите на СРД, утре, 20 мај 2011 година со почеток во 11:00 часот.Accessibility

Accessibility