Претставени резултатите од мониторингот на медиумското покривање за првите десет дена од кампањата за Предвремените парламентарни избори

СКОПЈЕ, 31 мај 2011 – На денешната прес конференција на СРД беа презентирани резултатите од мониторингот на медиумското покривање за првите десет дена од кампањата за Предвремените парламентарни избори 2011.

Резултати од медиумското покривање на Предвремените парламентарни избори 2011 за првите 10 дена од кампањата (16-25 мај 2011)

Податоци за покривање на кампрањата во вестите на медиуми на национално нивоAccessibility

Accessibility