Магазин „Story“

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од спроведени надзори:

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Story (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020


2018 година

Извештаи од спроведени надзори:

Импресум, Обврски за објава на сопственичка структура

Вонреден административен надзор Story (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 21.03.2018

Редовен административен надзор Story  (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2018Accessibility

Accessibility