ТРД РОБИ ДООЕЛ

image_pdfimage_print

2022 година

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси; Задолжително обезбедување на канаите на Јавниот сервис

Редовен програмски надзор Роби – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 10.08.2022

Редовен програмски надзор Роби – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 10.08.2022

Редовен програмски надзор Роби– (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 23.03.2022


2021 година

2020 година

2019 година

2018 година

2017 година

2016 година

2015 година

2014 година

 Accessibility

Accessibility