ТВ Шутел

image_pdfimage_print

2021 гопдина

Извештај од спроведен надзор

Јавност во рабоатата на издавачите на медиуми

Редовен административен надзор ТВ Шутел – (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 24.11.2021


2020 година

2018 година

2016 година

2015 година

 

 Accessibility

Accessibility