header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Поведени прекршочни постапки против ТВ Нова, ТВ Сител, ТВ МТМ, К Три Телевизија и ЕФ-ЕМ 90.3 Спортско радио

Скопје, 09.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги по поднесените Предлози за постапување од Привремената комисија за...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Шења и ТВ Едо

Скопје, 09.12.2016г. - Врз основа на писмените извештаи од извршениот мониторинг на изборното медиумско претставување на ТВ Едо ДООЕЛ с.Љубин, Сарај...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Нова, ТВ Арт, ХДТВ Канал Плус, Радио Антена 5 и Радио Слободна Македонија

Скопје, 09.12.2016г. - Врз основа на писмените извештаи од извршен мониторинг на изборното медиумско претставување на Телевизија Нова ДООЕЛ Скопје...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за Извештаите од мониторингот над изборното медиумско претставување на 22 програмски сервиси за период од 21 до 30 ноември 2016 година

Скопје, 09.12.2016г. - Врз основа на писмените извештаи од извршен мониторинг на изборното медиумско претставување на 22 програмски сервиси...

Повеќе...  
Мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Едо и ТВ Шења

Скопје, 08.12.2016г. - При мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Едо ДООЕЛ с.Љубин, Сарај и ТВ Шења ДООЕЛ Скопје...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Нова, ТВ МТМ, К Три Телевизија и ЕФ-ЕМ 90.3 Спортско радио

Скопје, 08.12.2016г. - Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмени извештаи од мониторинг над изборното...

Повеќе...  
Извршен мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, ТВ Арт, ХДТВ Канал Плус, Радио Антена 5 и Радио Слободна Македонија

Скопје, 07.12.2016г. – Агенцијата при мониторинг над изборното медиумско претставување на Телевизија Нова ДООЕЛ Скопје, ТВ Арт, ХДТВ Канал Плус...

Повеќе...  
Да не се попречува работата на новинарските екипи

Скопје, 07.12.2016 година – Телевизија Нова, на 5-ти и 6-ти декември 2016 година, ја извести Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...

Повеќе...  
Извештаи од мониторинг на изборното медиумско претставување на 22 програмски сервиси за период од 21 до 30 ноември 2016 година

Скопје, 06.12.2016г. - Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши мониторинг на изборното медиумско претставување...

Повеќе...  
Реализиран мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Нова, ТВ МТМ, К Три Телевизија и ЕФ-ЕМ 90.3 Спортско радио

Скопје, 05.12.2016г. – При мониторингот над изборното медиумско претставување на ТВ Нова Дооел Скопје, ТВ МТМ Дооел Скопје, К Три Телевизија...

Повеќе...  
Предлози од Привремената комисија за ТВ Нова, ТВ Компани 21-М, Наша ТВ, Регионална ТВ Ултра, ТВ Алсат-М и ТВ Телма

Скопје, 05.12.2016г. – Привремената комисија за следење на медиумското претставување врз основа на писмени извештаи од мониторинг...

Повеќе...  
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 44

Izbori 2016

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

licasosetilnapoprecenost

slika-4f-copy

odgovorispravkamk

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak