header logo

  • koi sme niee
  • sto rabotime
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

MK Radiodifuzeri

OJEKM MK

Pecateni mediumi MK

Скопје, 03.03.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот  вербален напад врз новинарот Борјан Јовановски и како неколкупати досега, повторно апелира да не се омаловажуваат и навредуваат новинарите поради вршењето на нивната професија.

За различните мислења и ставови, во едно демократско општество треба аргументирано да се разговара, а улогата на медиумите и новинарите во тој процес е од суштинско значење.

 

STRATEGIJA 2018 2022

pretstavkamk

mediumskapismenostmk

odgovorispravkamk

slika-4f-copy

licasosetilnapoprecenost

mk

zakon-avmu-mak

zm-mak