1

ИЗВЕШТАИ ОД МОНИТОРИНГ НА МЕДИУМСКОТО ПОКРИВАЊЕ

altИзвештај од мониторингот на медиумското покривање на Претседателските и Предвремените парламентарни избори 2014 година.
altИзвештај од мониторингот на медиумското покривање на претседателските и предвремените парламентарни избори 2014 година за радиодифузерите на државно ниво.

Извештаи од мониторингот на покривање на првиот круг од изборната кампања за претседателските избори 2014 во вестите на националните радиодифузери:

altИзвештај од мониторингот на Јавниот радиодифузен сервис (МРТ)

altИзвештај од мониторингот на комерцијалните радиодифузери