Одговор на Комисијата за заштита од дискриминација на барањето за постапување од Агенцијата против Канал 5 за неколку изданија на емисијата „Миленко Неделковски Шоу“

Скопје, 20.10.2016г. – Одговорот на Комисијата за заштита од дискриминација на барањето за постапување од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, од 8 март 2016 година, против ТРД Канал 5 ДООЕЛ Скопје, за неколку изданија на емисијата „Миленко Неделковски Шоу“ емитувани во јануари и февруари 2016 година, може да се преземе на следниот линк.Accessibility

Accessibility