1

СООПШТЕНИЈА ЗА МЕДИУМИ

Трошоци на директорот на Агенцијата за втората половина на 2021 година

Скопје, 6 јануари 2022 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно заложбите за транспарентност и отчетност и следејќи ја воспоставената пракса на секои шест ...
Повеќе...

Радиодифузерите денес, утре и задутре да ја прилагодат програмата со деновите на жалост

Скопје, 23 ноември 2021 – По повод трагичната сообраќајна несреќа што се случи во Република Бугарија, Владата на РСМ ги прогласи денешниот ден, утре и ...
Повеќе...

Донација од АВМУ за починатите и повредените во автобуската несреќа во Бугарија

Скопје, 23 ноември 2021 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги одлучи да додели финансиска помош за македонските државјани кои загинаа, како и за ...
Повеќе...

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Скопје, 23 ноември 2021 – Во врска со тешката автобуска несреќа што се случи во Република Бугарија, во која животот го изгубија голем број македонски ...
Повеќе...

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Скопје, 20 ноември 2021 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги смета дека е крајно несоодветно однесувањето на обезбедувањето на Градскиот трговски центар и ...
Повеќе...